phone
main_photo

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αναρτήθηκε: 07-03-2019
14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΦίλοι μας αγαπημένοι!!!

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε προθέρμανση!!!!

Η ομάδα της ΜΕΛΙΣΣΑΣ συμμετέχει στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.



Με χαρά σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το έργο της “Μέλισσας”..


Η “ΜΈΛΙΣΣΑ” θα λαμβάνει το ποσό των 5 ευρώ για κάθε μία συμμετοχή, για οποιοδήποτε πακέτο εγγραφής έχει επιλέξει ο συμμετέχων εκτός από τα εκπτωτικά (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, σώματα ασφαλείας). Εάν κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να στηρίξει την "Μέλισσα" δε μπορεί να κάνει χρήση εκπτωτικού πακέτου. 


Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε τη ΜΕΛΙΣΣΑ, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή σε εμάς και όχι στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αλλιώς δε θα μπορέσουμε να εισπράξουμε τα 5 ευρώ ανά συμμετοχή.


Η διαδικασία εγγραφής - πληρωμής μπορεί να γίνει είτε με επίσκεψή σας στο Ίδρυμα (Χαρ.Τρικούπη 2, Πανόραμα), είτε με κατάθεση στον λογαριασμό του Ιδρύματος :ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6070-040030-484 , ΙBAN :GR63 0171 0700 0060 7004 0030 484.


Ως αιτιολογία πρέπει να σημειώνετε : ¨ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ¨ όπως επίσης και το ονοματεπώνυμό σας.

Αν θέλετε να καταθέσετε χρήματα για περισσότερα από ένα άτομο κι επιθυμείτε απόδειξη για τον καθένα ξεχωριστά, πρέπει να γίνουν και ξεχωριστές καταθέσεις ανά συμμετοχή.


Τέλος,  για τους ανήλικους δρομείς δεν απαιτείται πλέον ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα παρά μόνο η συμπλήρωση των στοιχείων τους, όπως φαίνεται στη νέα ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, στην οποία προβλέπεται η εν λόγω συγκατάθεση.


Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση.


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που συνεχίζετε να στέκεστε στο πλευρό μας


Keep running!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!