phone
main_photo

COFFEE ISLAND Επιστολή

Αναρτήθηκε: 04-03-2022
COFFEE ISLAND Επιστολή 


Πάτρα, 4 Μαρτίου 2022


Αγαπητή κυρία Μαύρου,

Τα Καφεκοπτεία Coffee Island ξεκίνησαν τη λειτουργία τους με όραμα να κάνουν τον καλό καφέ προσιτό σε όλους τους ανθρώπους, να εκδημοκρατίσουν τον specialty καφέ και να εκπαιδεύσουν τους λάτρεις του ροφήματος πάνω στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.
Σήμερα, διανύοντας την τρίτη δεκαετία της ζωής μας, μέσα από την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια, μάθαμε ότι ο specialty καφές μπορεί να αναπτυχθεί μόνο όταν όλοι όσοι εμπλέκονται στην αλυσίδα αξίας του καφέ, εργάζονται αρμονικά και διατηρούν έντονη την εστίαση στα θετικά πρότυπα και την αριστεία από την αρχή έως το τέλος. Μάθαμε να κάνουμε συνεχώς την ποιότητα την υψηλότερη προτεραιότητά μας αλλά και να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε.
Με αφορμή την προϊοντική μας χορηγία, μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το έργο της «Μέλισσας» και γεννήθηκε η ιδέα να συναντήσουμε ανάγκες του φορέα σας, που σχετίζονται με την ενδυνάμωση των ενήλικων κοριτσιών που βρίσκονται υπό την προστασία της Στέγης, παρέχοντας εκπαίδευση και προοπτική ενασχόλησης σε έναν τομέα που πραγματικά αγαπάμε και υπηρετούμε με αφοσίωση και μεράκι από το 1999.  
Μέσα από το πιστοποιημένο εκπαιδευτήριο Coffee Campus της Coffee Island, δίνουμε τη δυνατότητα, σε όσα ενήλικα κορίτσια το επιθυμούν, να έρθουν σε επαφή με το προϊόν του καφέ και να εκπαιδευτούν σχετικά με τον κλάδο της καφεστίασης, την εξυπηρέτηση του πελάτη και τις πωλήσεις, αποκτώντας τεχνογνωσία και αναπτύσσοντας δεξιότητες.
Με την πρωτοβουλία μας αυτή συμμετέχουμε και εμείς στη δημιουργία μίας κοινωνίας χωρίς προκαταλήψεις, ανισότητες και αποκλεισμούς, ενισχύουμε τις τοπικές κοινωνίες όπου λειτουργούν τα Καφεκοπτεία του δικτύου μας και υπηρετούμε τον διαρκή στόχο μας για Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Ευχόμαστε η συνεργασία μας να έχει διάρκεια και να εξελιχθεί με τον καιρό. Σήμερα μπορεί να είναι μικρός ο αριθμός όσων θα εκπαιδευτούν από εμάς, αλλά φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε μαζί και στα επόμενα χρόνια. Για να διεκδικήσουν τα κορίτσια της Στέγης επαγγελματικές ευκαιρίες και εμείς να νιώθουμε πως συμβάλλουμε όμορφα στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη, βιώσιμη κοινωνία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αλέξανδρος Ζαπανιώτης
Managing Director
Coffee Island