phone
main_photo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑ

Αναρτήθηκε: 05-04-2022
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΤο Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» με έδρα το Πανόραμα Θεσσαλονίκης, οδός Χαριλάου Τρικούπη, αριθμός 2, Τ.Κ. 55236, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ενίσχυση λειτουργίας του Ιδρύματος “Μέλισσα” και υποστήριξη του συστήματος απομάκρυνσης των παιδιών από το οικογενειακό τους περιβάλλον» με Κωδικό Ο.Π.Σ. 5041719 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020”», ζητά να προσλάβει Μάγειρα/Μαγείρισσα σύμφωνα με την περιγραφή του αντικειμένου, την εργασιακή σχέση, τα τυπικά και προαιρετικά προσόντα και τις παροχές που περιγράφονται παρακάτω.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). 

Συνοπτική περιγραφή της δράσης & των υπηρεσιών που παρέχονται: Το Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας από 4 έως 18 ετών τα οποία συνήθως παραπέμπονται από το Δικαστήριο, τους Εισαγγελείς Ανηλίκων ή τις αρμόδιες Κοινωνικές Υπηρεσίες προκειμένου να προστατευθούν αμέσως και κατεπειγόντως από ενέργειες κακοποίησης, εγκατάλειψης και παραμέλησης από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Στα παιδιά παρέχεται φροντίδα όμοια με αυτή της οικογενειακής, δηλαδή διατροφή, ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική στήριξη, εκπαιδευτική βοήθεια και κάθε είδους πνευματική καλλιέργεια. Κάθε παιδί έχει και εξατομικευμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην επούλωση των ψυχικών τραυμάτων που υπέστη λόγω της παραμέλησης, στην αναπτέρωση του ηθικού του, στην ανάπτυξη ταλέντων και κοινωνικών και γνωστικών δεξιοτήτων που θα του επιτρέψουν να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό σύνολο μετά την ενηλικίωσή του.

Θέση Μάγειρα/ Μαγείρισσας:
Περιγραφή αντικειμένου: Επιμέλεια φαγητού για τη σίτιση έως 28 ατόμων. 
Εργασιακή σχέση: Εξαρτημένη εργασία με σύμβαση ορισμένου χρόνου με άμεση πρόσληψη (με το πέρας της διαδικασίας επιλογής) και για διάστημα έως 04.11.2022, πενθήμερη 4ωρη πρωινή απασχόληση, μισθός βασικός και ασφάλιση.
Τόπος εργασίας: Η έδρα του Ιδρύματος 
Απαραίτητες προϋποθέσεις: Πτυχίο μαγειρικής, άριστη σωματική και ψυχική υγεία (με την ανάληψη καθηκόντων απαιτείται πιστοποιητικό υγείας)
Επιθυμητά προσόντα/μοριοδότηση: Προϋπηρεσία 7 μόρια/ συστάσεις σε αντίστοιχη θέση 3 μόρια
Συνέντευξη: Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει προσωπική συνέντευξη για την αξιολόγηση της φυσικής παρουσίας/ 10 μόρια 
Δικαιολογητικά: Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegimelissa@gmail.com έως και τις 12/4/2022.

Ενστάσεις: Εντός 7 ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.stegimelissa.gr