phone
main_photo

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ

Αναρτήθηκε: 03-11-2023
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο Î‘Î§Î¥Î¡Î©ÎÎ‘Î£Η θεατρική ομάδα «ΟΛΑ-ΚΑΛΑ» παρουσιάζει την παράσταση «Ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ» και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων "Η Μέλισσα``
Λίγα λόγια για το έργο…
Μέσα από το πρίσμα της σάτιρας το έργο προσπαθεί να αναδείξει ένα ευαίσθητο και λεπτό θέμα της σύγχρονης κοινωνίας, την εσωτερική μοναξιά .
Ακροβατώντας στο λεπτό νήμα που χωρίζει το γέλιο από το κλάμα, και τη μοναξιά από τη μοναχικότητα, ο συγγραφέας επιδιώκει να προσεγγίσει τα αχαρτογράφητα νερά της ψυχοσύνθεσης των χαρακτήρων του. Πόσο μόνοι είμαστε τελικά; Κι αν, από επιλογή, αποφασίσαμε να μένουμε μόνοι, τι μας ώθησε σε αυτό;
Κυλώντας από την περιστασιακή και την εξελικτική μοναξιά, στα βαθιά «φαράγγια» της εσωτερικής μοναξιάς, ορθώσαμε έναν τοίχο μέσα μας. Προστατεύοντας όμως τα όμορφα συναισθήματά μας, δίχως να το καταλάβουμε, τα κάναμε αιχμάλωτα . Εσώκλειστα. Φυλακισμένα. Ξεχασμένα στην «παλιά αποθήκη» του μυαλού μας, σέρνουν βαριές τις αλυσίδες, κάνοντας εκκωφαντική την αποχή μας. Η φύση μας προίκισε να τα γεννάμε για να τα προσφέρουμε. Κι αν δεν το κάνουμε, όσο μεγαλώνουμε, τόσο αυτά θα συνωστίζονται μέσα μας.
Όλα όμως -και όχι πάντα μαγικά- μπορούν να αλλάξουν. Τα τείχη γκρεμίζονται ξαφνικά και δραπετεύουν οι αλήθειες μας. Χορεύουν γύρω μας ελεύθερα τα συναισθήματά μας. Το ξεχειλισμένο απόθεμα βρίσκει με μιας κανάλι, και ορμητικό ξεχύνεται από το βλέμμα μας… Η συνέχεια στο σανίδι!

Πληροφορίες
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη
Μεταμορφώσεως 7, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944332939
Πρόσβαση με Ο.Α.Σ.Θ:  01Ν, 1Ν, 2Κ, 3Κ, 4Α, 4Β, 4Ε , 5, 5Α, 6, 7, 33, 33Α, 33Β

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 21:15
Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 21:15
Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 20:00

Τιμή
Γενική είσοδος: 10€ (πώληση την ημέρα της παράστασης, στο ταμείο του θεάτρου)
Μειωμένη είσοδος 8€ (προπώληση μέσω more.gr -πρώην viva-)
Πληροφορίες: Μαριάννα Παπανδρέου, 6944 33 29 39